Møde Nordsjælland 26. oktober 2011

Glæd dig til endnu en spændende aften!

 

DATO:        Onsdag den 26. oktober 2011

TID:           Kl. 18.30-21.00

STED:           FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød

(Lokale 1 på første sal)

 

Hvordan fås succes med markedsføring og salg via sociale medier?

Indholdet vil blive lagt an på en praktisk gennemgang af de mange muligheder, du har for at styrke markedsføring og salg med relativt små omkostninger via de elektroniske medier. Det er nødvendigt for de fleste virksomheder, at forstå forretningsmulighederne med de sociale medier, som den nye generation af beslutningstagere og forbrugere i høj grad er fortrolige med.

Dagens foredragsholder er Tonny Pettersson, Groubee, http://groubee.dk.
Groubee rådgiver virksomheder og organisationer omkring digitale medier og specielt sociale medier. Tonny Pettersson er uddannet Multimedie Designer, BA i Multimedier og Cand.it i Design, Kommunikation og Medier. Tonny har udviklet sociale netværk siden 2001. De sidste 2 år primært som rådgiver for virksomheder som Hi-Fi Klubben, Nissan, Bayer, Danski, Softworld, Urskov, Goecker m.fl.

Du er velkommen til at tage din bærbare computer eller din tablet med. Der vil være mulighed for at logge sig på nettet, så du selv undervejs kan gøre dine erfaringer med de sociale medier og udforske mulighederne. Der vil tillige være rig mulighed for at diskutere og udveksle erfaringer med foredragsholderen og de øvrige deltagere. Undervejs holder vi en pause på 20 minutter og indledningsvis vil der være den sædvanlige præsentationsrunde.

Husk, at vi holder Medlemsmøder den sidste onsdag i hver måned undtaget juli og december, så book dem i din kalender allerede nu!

Kom i god tid og netværk med de andre. Vi ser frem til endnu et godt møde med høj energi!

Alle medlemmer er velkommen til at medbringe en gæst, som er et potentielt medlemsemne i foreningen.

Meld dig ind i ErhvervsSparring Nordsjællands Grupper på Facebook og LinkedIn og mød de andre iværksættere og sparringspartnere.

 

Jørgen Johansen

ErhvervsSparring Nordsjælland

T   +45 4466 8813

jj@erhvervssparring.dk